Bereikbaarheid

Het Huis van de kerstman bevindt zich in de Elzaspassage in het centrum van Helmond. Deze locatie is voor elke vervoerwijze prima te bereiken.

Fiets 

Net buiten de parkeergarage bevindt zich een gratis overdekte fietsenstalling (Speelhuisplein) met toezicht, die voldoende gelegenheid geeft om je (brom)fiets neer te zetten.

Uiteraard zijn er ook ook voldoende andere stallingsvoorzieningen rondom het voetgangersgebied aanwezig.

Openbaar Vervoer

Trein
Komt u met de trein naar Helmond dan stapt u uit op station Helmond. Vanaf het NS-station Helmond, kunt u lopend in 10 minuten in het winkelcentrum zijn.

Bus
U kunt op het station ook de bus (lijn 51 richting Eeuwsels) nemen en uitstappen bij de eerste halte Koninginnewal, waarna u nog 5 minuten naar De Elzas loopt. Daarnaast is het een mogelijkheid bus 25 richting Gemert (via Beek en Donk) te nemen. In deze bus stapt u ook uit bij de eerste halte: Kasteel Traverse, waarna u nog 5 minuten naar De Elzas loopt. Voor de actuele dienstregeling en alternatieven kijk op www.ov9292.nl

Daarnaast kan iedereen in Helmond gebruik maken van de Taxbus. Met de Taxbus rijdt u van deur tot deur. De Taxbus haalt u op bij de voordeur en brengt u zonder overstap naar uw bestemming. De Taxbus rijdt van zondag tot en met donderdag van 07:00 tot 00:00 uur en op vrijdag en zaterdag van 07:00 tot 01:00 uur. Voor personen met een WMO-indicatie geldt een gereduceerd tarief. Reserveren van de taxbus is wel noodzakelijk. Kijk voor meer informatie op de website van taxbus.

Er zijn speciale haltes voor de Taxbus aangewezen. Een van deze lokaties is bij de ingang van de Elzaspassage. In plaats van een adres kunt u afspreken bij deze halte. Zo kunnen chauffeur en reiziger elkaar makkelijker vinden. 

Auto

Parkeren kan in de parkeergarage onder de Elzaspassage, via de trap en de lift is De Elzas te bereiken. De parkeergarage is gelegen aan de Watermolenwal. Volg het parkeerverwijssysteem om de Elzas garage te bereiken.

Mocht deze parkeergarage vol zijn dan zijn er nog andere parkeergarages in het centrum aanwezig. Parkeergarage Doorneind en Parkeergarages Boscotondo bevinden zich op ongeveer 7 minuten lopen van de Elzaspassage.