« Vrijwilligers gezocht voor editie 2023»

Gepubliceerd op 28-12-2022

We zijn volop bezig met de afbouw van weer een succesvolle editie van het Huis van de kerstman. We verwachten de panden volgende week weer te kunnen overdragen aan de eigenaar van de Elzas Passage.
In januari gaan we dan weer zachtjes aan aan de slag met de voorbereidingen voor de editie 2023.

Wil jij ons komend jaar helpen bij de organisatie van de derde editie, hou je van gezelligheid, vind je het leuk om in teamverband te werken, sta je voor kwaliteit en hou je ook nog eens van de magie van kerstmis dan zoeken we jou!

Er zijn verschillende zaken die opgepakt kunnen worden. Hieronder enkele voorbeelden.
- bouwers ( decors en op- en afbouw) Voor deze rol is het fijn als je graag je handen uit de mouwen steekt. Dat je daarnaast minimaal 1 rechterhand hebt en weet hoe bijvoorbeeld een hamer en/of een kwast werkt is zeker ook wel handig in deze rol.
- foto/ video (tijdens event en tbv nieuw te ontwikkelen decorstukken die voorzien moeten worden van bijvoorbeeld foto of videobeelden. Uiteraard is het handig als je ervaring hebt met bijvoorbeeld videobewerkingspakketten en je gebruik kunt maken van je eigen programma's.
- social media (actueel houden van oa facebookpagina, instagram en informeren sponsoren). Natuurlijk is kennis van de mogelijkheden van social media wel erg gemakkelijk als je deze rol hebt. Je maakt gebruik van eigen pc/laptob en kunt dus vanaf bijvoorbeeld thuis liggend op je eigen bank ons toch helpen..
-overige organisatie (oa fondsenwerving, subsidies, planning, meedenken nieuwe concepten/ideeen). Als je al wat ervaring hebt op dit vlak komen we graag in contact met je.

Heb je interesse stuur dan een mail naar info@kerststadhelmond.nl en we nemen zo snel mogelijk uiteraard geheel vrijblijvend contact met je op. Laat ook even weten je eventueel zou willen doen/wat je kwaliteiten zijn. Ook als je andere vragen of opmerkingen hebt kun je ons via dit mailadres bereiken.

803-810-560-450-845-kerststad-helmond-1672205280.jpg